• it it

+31 13 51 34 713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Elektrische hottub, uw Størvatt DeLuxe

Een bad wat altijd voor u klaar staat

De houten elektrische hottub van Størvatt, het Størvatt DeLuxe, combineert het gemak van een moderne spa met het genot van een authentieke hottub. Het grote voordeel van een elektrische hottub is dat het bad altijd voor u klaar staat. Op elk gewenst moment kunt u dus ontspannen: ’s ochtends vroeg, ’s avonds na het werk of in het weekend. U haalt het deksel van de elektrische hottub en stapt in het heerlijk warme water. De geïntegreerde massagejets maken uw wellnesservaring helemaal compleet.

Vervaardigd van bijzonder en duurzaam hout

De elektrische hottubs van Størvatt worden, gelijk de houtgestookte variant, vervaardigd van het Western Red Cedar hout. Dit hout heeft niet alleen een bijzondere uitstraling, maar is ook nog eens duurzaam. Het ideale van deze houtsoort is dat het niet behandeld hoeft te worden en dat het ook een heerlijk aroma afgeeft. Een aroma waar u tijdens uw ontspanmomentje in de elektrische hottub van kunt genieten.

Zomer en winter ultiem ontspannen met een elektrische hottub

Het hele jaar door, dus ook in de winter, staat deze ultieme ontspanning tot uw beschikking. Het unieke besturingssysteem zorgt voor een eenvoudig gebruik en onderhoud van uw privé elektrische hottub.

Bent u benieuwd naar de technische specificaties of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 


 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com