Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Een houtgestookte of elektrische hottub kopen

Na een lange dag werken is het erg belangrijk om lekker te ontspannen en tot rust te komen. Een hottub biedt hiervoor de perfecte gelegenheid. Al genietend van het warme water en al kijkend naar al dat moois om u heen, komt u helemaal tot rust. Het grote voordeel van een hottubs is dat deze zowel in de zomer als in de winter te gebruiken zijn. Bij Størvatt heeft u de keuze tussen een houtgestookte Størvatt hottub of een Størvatt DeLuxe met elektrische verwarming.

Originele hottubs sinds 1997

Al sinds 1997 kiezen klanten voor de originele Western Red Ceder hottubs van Størvatt. Deze prachtige houtsoort sluit perfect aan bij de bijzondere ervaring van het warme water in een houten hottub. Het heeft namelijk een karakteristieke geur die voor een natuurlijk aroma zorgt als u heerlijk geniet in een hottub van Størvatt.

Eenvoud in gebruik

Wanneer u besluit om een houtgestookte Størvatt hottub te kopen, kiest u voor een ontspannend gebruik. De unieke Størvatt kachel zorgt voor een snelle verwarming (in 1,5-2 uur) van het water tot ongeveer 37-40ºC en met de diverse filtermogelijkheden is het gebruik heel eenvoudig. Ontspannen in een Størvatt houtgestookte hottub is puur genieten.

Met een Størvatt DeLuxe (de houten elektrische hottub ) is het water altijd warm en op temperatuur en staat dus altijd voor u klaar, u opent het bad en kunt direct beginnen met ontspannen. In de elektrische variant worden de voordelen van een moderne spa gecombineerd met de uitstraling van een authentieke houten buitenbad.

Kwaliteit in materiaal en vakmanschap

Dankzij de hoge kwaliteit en het vakmanschap gebruikt u de Størvatt hottub jarenlang. De eerste hottubs worden al sinds 1997 gebruikt. Wij verwachten een levensduur van wel 25 jaar. Wat maakt onze baden uniek:

  1. productie in Nederland
  2. hoogste kwaliteit western Red Cedar
  3. ervaring sinds 1997

 


 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.