Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Elektrische hottub, uw Størvatt DeLuxe

Een hottub met altijd warm water

De elektrische hottub van Størvatt, het Størvatt DeLuxe, combineert het gemak van een moderne spa met het genot van een authentieke hottub en de uitstraling van een houten hottub. Het grote voordeel van een hottub met elektrische verwarming, is dat u ieder moment van dag heerlijk in warm water kunt baden. Op elk gewenst moment kunt u dus ontspannen: ’s ochtends vroeg, ’s avonds na het werk en in het weekend. U haalt het deksel van de elektrische hottub en stapt in heerlijk warm water. De geïntegreerde massagejets maken uw wellnesservaring helemaal compleet.

Vervaardigd van bijzonder en duurzaam hout

De elektrische hottubs van Størvatt worden, gelijk de houtgestookte variant, vervaardigd van het Western Red Cedar hout. Dit hout heeft niet alleen een bijzondere uitstraling, maar is ook nog eens zeer duurzaam. Het ideale van deze houtsoort is dat het niet behandeld hoeft te worden en dat het ook een heerlijk aroma afgeeft. Een aroma waar u tijdens uw ontspanmomentje in de elektrische hottub van kunt genieten.

Zomer en winter ultiem ontspannen met een elektrische hottub

Het hele jaar door, dus ook in de winter, staat deze ultieme ontspanning tot uw beschikking. Het unieke besturingssysteem zorgt voor een eenvoudig gebruik en onderhoud van uw privé elektrische hottub. 

Elektrisch verwarmde hottub: diverse modellen

Een Størvatt hottub is standaard leverbaar in de diameters 150, 180 of 210 en de hoogtes 90cm of 120cm. Uiteraard hoe groter de diameter of hoe hoger de hoogte, hoe meer ruimte in uw hottub. Verder zijn er diverse modellen elektrisch verwarmde hottubs; een Størvatt DeLuxe met of zonder massagejets, of een Storvatt DeLuxe met of zonder afwerking van Western Red Cedar van het kist voor de elektrische installatie en de massagejets.

Kijk op dit filmpje voor de verschillen in diameters en hoogtes. Voor technische specificaties klik hier.

Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel +31 (0)13 5134713

Voor de prijzen van een Størvatt DeLuxe met elektrische verwarming verwijzen wij graag naar onze webshop maar graag geven wij u altijd een passende offerte. 


 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.