Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Houtgestookte hottub

De meest pure vorm van ontspannen

De houtgestookte hottub is vroeger ontstaan in de Arctische landen. In die tijd ontwikkelden ze met beperkte middelen een houtgestookt bad om zichzelf te kunnen opwarmen; zonder elektriciteit of gas toch lekker kunnen baden. En die eenvoud is hetgeen wat nog heel veel mensen heden ten dage aanspreekt. Een houtgestookte hottub is dan ook de meest pure vorm van ontspannen. Met een Størvatt houten buitenbad met houtkachel moet u tijd vrij maken om het bad te vullen met water, vervolgens de kachel te stoken, maar ook deze inspanningen kunnen zeker ontspannend werken.

Het genieten begint al bij de voorbereiding

Het genieten begint al bij de voorbereidingen zoals het verzamelen van het hout en het vuur aanmaken. Heerlijk op uw gemak buiten bezig zijn. Dit natuurlijke gevoel, de houtgeur, de stilte en de warmte brengen ons mensen al sneller tot rust. Het vuur in de kachel verwarmt het water. Størvatt heeft een grote voorkeur voor een hottub kachel in het bad. Dankzij de gepatenteerde aluminium Størvatt kachel is het water in ongeëvenaarde tijd op temperatuur. Daarnaast is er sprake van een optimale warmteoverdracht en kan een houtgestookte hottub ook in vorstperiodes eenvoudig gebruikt worden. 

Uiteraard kunt u kiezen voor een Størvatt zwembadverwarming, de houtkachel naast de hottub. Deze Størvatt kachel is gemaakt van RVS316L en heeft een capaciteit van 40Kw. Ook deze kachel verwarmt het water van uw hottub in een ongeëvenaarde snelheid en bij de keuze voor deze buitenkachel heeft u extra ruimte in uw hottub.

Houtgestookte hottub: diverse modellen

Een Størvatt hottub is standaard leverbaar in de diameters 150, 180 of 210 en de hoogtes 90cm of 120cm. Uiteraard hoe groter de diameter of hoe hoger de hoogte, hoe meer ruimte in uw hottub. Verder zijn er diverse modellen houtgestookte hottubs; een Størvatt hottub basis, een Størvatt hottub compleet en een Størvatt hottub gemakspakket hebben de houtkachel hangend in het water en Størvatt heeft ook een houtgestookte hottub met een buitenkachel - de  Størvatt zwembadverwarming-. De Størvatt zwembadverwarming is ook voor zwembaden.

Als u dit filmpje bekijkt, krijgt u een indruk van de diameters en hoogtes. Voor de prijzen van onze houtgestookte hottubs kunt u terecht in onze webshop.

Wilt u een uitgebreide toelichting of heeft u speciale wensen? Stuur ons een mail gea@storvatt.com of bel +31 (0)13 5134713.

 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.