Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Video referentie Storvatt

 

 
Onze ervaringen met Størvatt zijn zeer goed. Wij hebben voor het eerst kennis gemaakt met Størvatt bij vrienden die er ook een hebben en zijn daarna de markt gaan verkennen om ook zo'n bad te kopen. Uiteindelijk kwamen we toch terecht bij Størvatt. De kwaliteit van het bad is echt uitmuntend en de service van dit bedrijf gaat erg ver. Ons bad staat nu reeds enige jaren en is nog net zo mooi als in het begin en we beleven er erg veel plezier aan. Met onze kinderen, vrienden en familie of gewoon een avondje met z'n tweeen lekker badderen. Vorig jaar nog een afdekzeil er bij gekocht welk door Størvatt ontwikkeld is voor het bad. Dit zeil zit als gegoten om het bad en laat geen enkel vuil of ongedierte toe. Kortom wij zijn zeer, zeer tevreden met ons bad en kunnen Størvatt alleen maar aanbevelen.
 
Het houtgestookte bad van Størvatt bevalt ons super! Samen met het gezin genieten we met volle teugen van deze nieuwe vorm van ontspanning. Nogmaals bedankt!
 


Familie S.

Als intense genieter van de tuin en alles wat daar omheen is, is het goed om te weten dat genieten niet ophoud als het weer slechter wordt. Juist dan gaat er een andere wereld voor je open als je na een dag hard werken kan genieten van een dampend bad, wel te verstaan in eigen tuin.

Helemaal als een Størvatt niet geplaatst wordt in het zicht van het huis. Rust en niet het gevoel dat je bekeken kan worden door andere geeft een ontspanningsgevoel die niet met andere buitenbaden te vergelijken is. Vergeet niet, er komt geen elektriciteit aan te pas, je stookt de kachel met hout, bij voorkeur eigen snoei hout warm. Dat alleen al geeft een gezelligheid in de voorbereiding en de lucht van het stoken geeft voorplezier.

Door het warme water, maximaal 40 graden voor mij, wordt je lijf door en door verwarmd en kan het geen kwaad om even op de rand te gaan zitten om af te koelen. Koud krijg je het niet en ziek al helemaal niet.

Mijn mooiste ervaring was een keer met vallende sneeuw en een stille avond. Het gevoel van alles klopt en er is op de hele wereld niemand die nu dit zelfde beleefd en dat in eigen tuin.
 


 

Jan & Corrie Rozenburg

Wij hebben een aantal jaren geleden een hot tub merk Storvatt aangeschaft, iets waar we nooit spijt van hebben gehad. Het bad is gemaakt van Canadees cederhout en ruikt heerlijk. Het wam stoken van het bad duurt niet al te lang. Daarna is het genieten, samen, of met het gezin of vrienden. Verder is de service bij Storvatt naar onze volle tevredenheid. Een echte aanrader.

foto_19

 


Familie G.

Waarom wij altijd plezier beleven aan de Storvatt HotTub:

 

Hebben een drukke baan en kunnen af en toe 's avonds dan wel in het weekend gebruik maken van de HotTub. Onze Storvatt HotTub is uitgerust met een electrische pomp welke wij een dag van te voren inschakelen om de juiste temperatuur te verkrijgen. De pomp is ook te programmeren echter de dagen zijn verschillend in gebruik dus stellen wij deze handmatig in.

Relaxen is eigenlijk het juiste woord. Zomers zorgt de HotTub voor een heerlijke verkoeling. In de winter is het wel even wennen maar als je dan ook in de Tub zit met zo'n 38 gr celsius weet je niet wat je overkomt. Ontspant je volkomen, na een uurtje voel je je al een heel ander mens.

Het is ook gezellig, met z'n tweeën dan wel met vrienden, lekker glaasje erbij!

Is weer eens iets anders dan op je terras zitten.

foto_18

 


Familie Kraaij

Het is 10 jaar geleden begonnen, de eerste Big Brother uitzendingen en ik moet zeggen dat wij wel fans waren.

 

Enkele weken voor het einde was daar ineens een hottub van, naar later bleek, het merk "Storvatt"

Het werd netjes door Bart, knuffelbeer Ruud en Willem in elkaar gezet en er werd ook driftig gebruik van gemaakt.

Het is dan ook werkelijk heerlijk relaxen, zeker wanneer de temperaturen onder nul gaan en het geeft zeker een apart sfeertje als er sneeuw ligt.

Tegen de Kerst was er toevallig een Christmas Fair in Heemskerk waar ook de hottub van Storvatt werd getoond.

We hebben uitgebreid staan kijken of dit niet iets alternatiefs voor ons zou zijn, ik had nameljk net twee mislukt hernia operaties achter de rug en we dachten erover om een ligbad aan te schaffen.

Een paar weken later was Big Brother afgelopen en tot onze verbazing werden de goederen uit het Big Brother huis door van den Ende op een veiling verkocht.

Zo ook was dit het geval met het Big Brother Bad. We hadden voor ons zelf een limiet vastgesteld en 1 minuut voor twaalf zijn we hier toch nog 1 gulden boven gaan zitten en warempel werd het bad aan ons toegewezen.

Enkele weken later werd dit netjes door de medewerkers van Storvatt bij ons thuis afgeleverd, de foto's van het uit de tuin van het Big Brother huis hijsen van het bad kregen wij erbij.

Kort daarna werden wij door Joop van den Ende gebeld 'of wij mensen van Channel 4 uit Engeland wilden ontvangen thuis terwijl wij in het bad zaten' dit ter promotie van BB in Engeland.

Ook dat was dus een leuke ervaring.
 


Familie H

Het is al weer ruim een jaar geleden dat we onze hottub achter in onze tuin installeerden. Het Størvatt staat op een mooi rond terras, op een beschutte plek achter in de tuin. We genieten er nog elke week van! Het is dan ook tijd om onze ervaringen met anderen te delen. Tijdens een buitenbeurs aan het E3 strand hebben mijn vrouw en ik de knoop doorgehakt en besloten we om zo'n mooi Størvatt van jullie te kopen. Het bad staat bij ons op een mooie plaats in de tuin en ademt degelijkheid en ontspanning. Het Størvatt werd kort na de aankoop keurig ingesealed als pakket aan huis afgeleverd. Samen met onze kinderen hebben we het op een mooie zaterdag in elkaar gezet. Het was een leuk karwei om dat samen met de jongens te doen; nog leuker was het om er diezelfde dag nog van te gaan genieten! In ongeveer 1,5 uur loopt het bad vol en met zo'n twee uur stoken is het water op temperatuur (38-40 c). De kachel is gemakkelijk aan te krijgen en inmiddels hebben we op een paar meter afstand een imposante houtvoorraad onder een afdak liggen. Als ik een dagje in de tuin aan het werk ben, verheug ik me er op dat ik 's-avonds vanuit het bad, van mijn tuin kan gaan genieten en relaxen. Van inspannen naar ontspannen. Afgelopen winter -je zou het zo niet zeggen- hadden we onze leukste ervaringen. Lekker rollen door de sneeuw en dan het bad in. En maar dampen. Onze kinderen, die inmiddels uit huis zijn, komen graag met hun partners naar huis. Soms zitten we er zelfs met z'n zessen in (:-).
 


Familie J

Wij zijn erg enthousiast over onze hottub. Vooral in de wintermaanden is het heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. We maken vaak gebruik van de hottub zeker na een dag hard werken om dan heerlijk te ontstressen. Ook de kinderen zijn erg enthousiast en brengen regelmatig hun vrienden en vriendinnen mee die ook heerlijk willen relaxen. Misschien denken sommige dat het een heel karwei is om de hottub op temperatuur te krijgen maar dat is echt niet het geval. De volgende dag is de hottub dan 's morgens nog lekker op temperatuur en kun je erzo weer in. Kortom een heerlijke aanwinst wat ook nog mooi staat in de tuin.


foto_15

 


Familie S

We hebben dit kleinood gekocht op 30 juni 2011. We hebben er sindsdien reeds decadent veel ingezeten. Onze (5) kinderen moesten we er meermaals compleet gerimpeld uithalen. Dit warme badje vinden ze veel leuker dan het frisse (32° (of meer(volledig naar believen) tegenover 27°) zwembad van de buren.

 

Voor dergelijk veelvuldig gebruik raden we iedereen aan om de optie van een filter erbij te halen. Dit niet alleen voor het waterverbruik te temperen maar vooral voor het gebruiksgemak. Heb je zin? Steek de oven vol hout, vuurtje en hop enkele uren later heb je een bad dat al meer dan 30° graden heeft. Deze zomer hebben we zowat iedereen die we van kort of verbij kennen over de vloer gehad. Ik vermoed dat dit niet was omdat we plots zulke interessante mensen zijn geworden maar eerder om te genieten van het Storvatt bij zonsondergang. In vergelijking met andere merken vinden we, op esthetisch vlak, dit Storvatt er met kop en schouders bovenuit steken!foto_14

 


Familie Van Oosterhout

Hallo buitenlui,

 

Wij zijn al een paar jaar in het bezit van een Storvatt en willen onze ervaringen graag delen met mensen, die overwegen om er een aan te schaffen.

Storvatt onderscheid zich van alle andere merken die op de markt zijn door "t cederhout, (wat een ontstekingsremmendewerking heeft)

Ook de kachel is anders dan bij andere merken. Wij vinden het geweldig om samen buiten in bad te zitten en samen te genieten en ontspannen in een Storvatt, onder een mooie heldere volle maan en een prachtige sterrenhemel

foto_13

 


Familie van Bree

Sinds 18 juni van dit jaar (2011) zijn wij de meer dan gelukkige eigenaren van een prachtige Red Ceder Hottub, die wij als bouwpakket hebben besteld. Samen met een vriend hebben we de hottub zelf geplaatst. Dit was een leuke klus en goed te doen, met behulp van de juiste gereedschappen en de meer dan uitgebreide handleiding.

 

Wij hebben lang nagedacht over de aanschaf van onze Hottub en na flink wikken en wegen hebben wij specifiek gekozen voor de Red Ceder variant in verband met de mooie lichte houtsoort, de heerlijke geur van het hout en de lange levensduur. Wij willen namelijk nog heel veel jaren genieten van deze fantastische manier van ontspannen in eigen tuin. Het gebruik van de tub heeft alle verwachtingen overtroffen, wij zitten dan ook minimaal 2 keer per week wat uurtjes te 'tobben'. Als wij thuis komen uit het werk, stoken we de tub binnen anderhalf uur heerlijk warm.

En minstens net zo enthousiast over onze aanschaf .... onze vrienden/familie ;-)

foto_12

 


Familie Jansen uit drimmelen

We hebben een bad van storvatt al meer dan 10 jaar. Vooral in de winter maken we er regelmatig gebruik van, vooral als het vriest of sneeuwt. Ik stookt het bad op tot 37 graden en dan is het precies goed. Het is een erg praktisch bad omdat het geen onderhoud vereist. De kachel ziet er na 10 jaar nog als nieuw uit. Door het stoken van hout kost het geen energie. We gebruiken het bad meestal een week achter elkaar. Na gebruik doen we een pepermuntje chloor in het water, het lost op en verdampt waardoor je geen chloorlucht ruikt. Wel ruik je de heerlijke geur van het cederhout. We hebben nog steeds veel plezier van het bad. Groet
 


Familie A. uit Made

Wij zijn al een aantal jaren in het bezit van een storvatt.

 

Wij zijn er nog steeds reuze blij mee. Goeie aankoop!!

We maken er heel vaak gebruik van en iedere keer opnieuw is het heerrrrrrlijk!!

Het opstoken van de onderwaterkachel is al een leuke voorbereiding op zich.

We kunnen iedereen aanraden een storvatt aan te schaffen..... gezelligheid voor ieder jaargetijde!!

Groeten en succes, Marlies A.

Foto_9

 


Familie Dijkink

Met onze hottub zijn we uitermate tevreden. vooral in de winter is het een genot om hiervan gebruik te maken.

 

maar ook in de zomer: als onze kinderen met aanhang komen voor een verjaardag of andere feestelijkheid wordt steevast gevraagd de hottub op temperatuur te brengen.

de door Størvatt geleverde hottub is van een prima kwaliteit. na meer dan 4 jaar gebruik genieten we nog steeds. soms zeggen mensen: dat hadden we eerder moeten doen! nou dat geldt ook in ons geval.

toen we vorig jaar op een fair ook een sauna van Størvatt zagen, een prima uitvoering, van hoge kwaliteit, waren we verkocht. maar we wilden een mobiele! dat was iets nieuws, maar voor Mark Verhoeven gaat geen zee te hoog: de klant is koning, dus we proberen om die wens in vervulling te laten gaan.

en zie: een prima eindresultaat. het voordeel is dat we de tobbe ook als koudwaterbad kunnen gebruiken in combinatie met de sauna.

Henk Dijkink.

Foto_8

 


Familie Abbas

Ondanks onze kleine tuin hebben wij 6 jaar geleden gekozen voor een Størvatt!

 

Waarom?

Omdat we na een drukke week het heerlijk vinden om tegen middernacht in

ons warme bad te gaan met een sterren hemel boven ons en de uilen die roepen.

Het is zo heerlijk relaxed en prettig om zo de week van je af te laten glijden.

Ook onze (puber)kinderen genieten mee, meestal met wat vrienden worden er

grote en belangrijke zaken besproken in de ronde tobbe.

De "groene" uitstraling was voor mij een belangrijke keuze en vooral ook

zonder chemicalieen. Ik houd van die athentieke uitstraling van red ceder hout.
 


Familie De Lang-Petiet

foto_6

Wij zijn heel tevreden met ons storvatt, we hebben er nog altijd veel plezier van, en ons bezoek
 


Fam Borst

We hebben het storvatt nu sinds december in ons bezit en we genieten er met het hele gezin van. Afgelopen winter in de sneeuw was het een bijzondere ervaring,maar ook nu in de zomer zitten we er regelmatig in. Door de aluminium kachel is de tub snel op de juiste temperatuur. Het is echt genieten.
 

Familie van Essen

Onze Ervaring met ons Storvatt,

 

Al ruim zes jaar zijn we de trotse eigenaars van een Storvatt.

We hadden hem op diverse beurzen gezien en waren zo benieuwd of het iets voor ons was...

De verkopers waren echt heel aardig helemaal niet agressief in hun verkoopmethodes..

Na de fijne aankoopbegeleiding, we mochten in de avonduren op de fabriek komen om rustig te komen proeven of een storvatt iets voor ons was(was erg handig gezien onze drukke banen) kochten we een Storvatt met een doorsnede van 180 cm.(er kunnen vier volwassenen in)

De storvatt werd keurig bezorgd en voor ons in elkaar gezet, en toen kon het grote genieten beginnen.
 


Familie Koenders

“Sinds augustus 2010 zijn wij in het gelukkige bezit van een Størvatt hottub met elektrische aandrijving. We zijn heel tevreden over het product en de service die door Størvatt geleverd zijn. Onze keuze voor de hottub blijkt de juiste te zijn. Hoewel de investering voor ons aanzienlijk was zijn we er van overtuigd dat de prijs-kwaliteit verhouding prima in orde is. De hottub is bij ons altijd op de juiste temperatuur; ieder moment van de dag kunnen we in een warm bad stappen. De energiekosten zijn hierdoor wel hoger maar aangezien we in een heel klein huisje wonen en geen ruime,luxe badkamer kunnen inrichten is dit voor ons een prima alternatief. ”

Foto_3

 


Familie Zwart

“Ongeveer 10 jaar geleden hebben wij op een fair een storvatt gekocht.  Ik heb rugklachten en het leek mij heel ontspannen om in het warme water te zitten. En ik kan zeggen het werkt heel goed op de spieren een massage kan er bij mij niet tegen op. Toen onze kinderen kleiner waren gingen we er met de hele familie in. Nu de kinderen groter zijn gaan ze alleen nog met feesten die ze geven met vrienden. Omdat ik helemaal afgekeurd ben heb ik de tijd om elke dag de tubbe op te stoken en ga al vaak tussen de middag er in en sàvonds weer. Ik doe om de dag er schoon water in ik heb een pomp die het water van grote diepte haalt en daardoor goed schoon is. Na 10 jaar bijna dagelijks gebruik staat de storvat er nog prima bij. 1 keer heb ik de kachel op gestookt zonder dat de stop er goed in zat toen is de kachel verbrand dat was mijn eigenschuld. Nu koppel ik de slang van de afvoer aan een punt wat boven het water niveau van het bad ligt dan kan dat niet weer gebeuren. Ook heb ik er een bubbelmat in die je in een gewoon bad kan leggen die zet ik af en toe even aan om te roeren. Verder heb ik een digitale binnen buiten thermometer (€ 7 bij action) met een snoertje er aan en de buiten voeler dan in het bad onderin zitten dan kan ik vrij nauwkeurig de temp in de gaten houden.”
 

Aart

“Dat een bad van Storvatt goed is behoeft eigenlijk geen betoog. Want dat zijn ze! Daarnaast zijn advies en service voor mij belangrijk.  Bij een eerste bezoek aan de showroom in Moergestel krijg je direct het juiste gevoel. Deskundig advies, passie, enthousiasme en trots voeren de boventoon. Een paar dagen na plaatsing ging een van de bankjes een beetje rafelen. Een telefoontje en hup drie nieuwe banken afgeleverd en geïnstalleerd! Overigens, korte stooktijd in de grote aluminium kachel en geen druppel lekkage. Storvatt: gewoon een aanrader.”

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.