Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Een Størvatt hottub uitproberen

Een bad van hout eens bekijken?

Voordat u een Størvatt houten bad koopt, heeft u natuurlijk de mogelijkheid een Størvatt hottub in het echt zien. Bezoek hiervoor onze showroom in Moergestel of een van de wederverkopers.

Een Størvatt houten bad testen en bestellen

Daarnaast bestaat voor u de mogelijkheid een Størvatt bad van hout uit te proberen. Wij hebben zowel in Nederland als elders in Europa kleinere en grotere Størvatt houten baden bij hotels, pensions en openbare gelegenheden staan, waar u privé of meer openbaar de Størvatt beleving kunt ervaren.

U kunt een bad van Størvatt proberen bij de volgende adressen

Hoeve de Posthoorn

Midden in het Groene Hart, in de Breeveldse polder, ligt Hoeve de Posthoorn. Hier vindt u rust, ruimte en gastvrijheid. De monumentale hoeve grenst direct aan de Oude Rijn. Vanuit hier is het mogelijk om heerlijke fiets-, kano- en wandeltochten te ondernemen. En na een inspannende dag is het hemels genieten in de houtstookte Størvatt hottub met uitzicht op de koeien in de polder.
Voor meer informatie: www.hoevedeposthoorn.nl

Kamer 7

Bed and Breakfast Kamer 7 is de privacy van een eigen gastenverblijf, met de service van een hotel en de gemoedelijkheid van een bed and breakfast.

De nachten aarde donker en muisstil! in Diever (Drenthe)

www.kamer7.nl

vakantieboerderij ‘Den Bongerd’

In het mooie Brabant, gelegen aan de rand van Nationaal Park ‘De Groote Peel’, staat het Størvatt bij de Brabantse vakantieboerderij ‘Den Bongerd’. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Fam. Geboers, Ospelerweg 5 in Asten-Heusden, telefoon 0495-663 216, www.hoizulder.nl.

logement ‘Bijde Soutketel’

Langs de A in Groningen staat een klein monumentaal kapiteinshuisje, waarin het logement ‘Bijde Soutketel’ is gevestigd. In de binnentuin staat een Størvatt. De vermoeienissen van de dag zullen in het warme Størvatt onder een stadse sterrenhemel van u afglijden. Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw L.M. de Groot, Lage der A 24 in Groningen, telefoon 050-318 24 68.

‘t Olde Hof

In een van de best bewaard gebleven es-dorplandschappen van Nederland staat bij een geheel in oude stijl herbouwde Drentse boerderij het unieke Venhuis. Naast het Venhuis staat een Størvatt. Voor meer informatie neemt u contact op met Dirkje Heida-Nienhuis, ‘t Olde Hof, Oldehofweg 5-7 in Westervelde, telefoon 0592-612 733, www.oldehof.nl.

De Hopbel

B&B de Hopbel in het Noord-Brabantse Liempde ligt midden in een prac htige omgeving met mooie fietsroutes en veel natuurschoon. De twee gastlocaties De Hopbel en ’t Koevinkje zijn van alle gemakken voorzien.Ontspannen kan ook in de authentieke Størvatt houtgestookte hottubs.
Voor meer informatie: www.dehopbel.tk

de Zwaluwhoeve

Een van Nederlands meest gerenommeerde saunacomplexen, de Zwaluwhoeve, heeft twee Størvatt baden van 300cm ø geplaatst.
Als u graag een Størvatt probeert zonder hier een overnachting bij te boeken, dan is dit een goede mogelijkheid: www.zwaluwhoeve.nl.

Le Parc

In het groene hart van Frankrijk ligt de Limousin met het departement Corrèze. Corrèze is een natuurlijke en zonovergoten streek met een eindeloze variatie aan landschappen; bossen in diepgroene tinten, wild water en diepe meren, uitgestrekte heiden, overvloedige boomgaarden, spa baden, eeuwenoude kastanjebomen en rivieren boordevol forel. In dit dorpje bevindt zich ‘Le Parc des 4 Saisons’, een mooie gerestaureerde manoir. Voor meer informatie neemt u contact op met Peter Govaerts en Annick Peeters, Avenue de la Gare, 19800 Corrèze, Frankrijk, telefoon +33 (0)555 214459, www.leparc.info.

Almhof Kroeller

In het mooie en rustige Zillertal ligt Gerlos, een geliefde wintersportplaats die ‘s zomers mooie wandeltochten door de bergen biedt. Aan het einde van een sportieve dag kunt u bij Hotel Almhof heerlijk relaxen in een Størvatt houten bad (bij Hotel Almhof genaamd Almbad).
Voor meer informatie neemt u contact op met de heer Peter Kammerlander, Gerlos 45, 6281 Gerlos, telefoon +43 (0)5284 – 5323, www.almhof-kroeller.at.

herberg ‘Le Serre de Joame’

In de Franse Alpen ligt het plaatsje Vars St. Marcellin. Slechts 1,5 km buiten dit plaatsje is de herberg ‘Le Serre de Joame’ gelegen, waar u na een inspannende dag heerlijk kunt uitrusten in een Størvatt. Voor informatie kunt u contact opnemen met Le Serre de Joame, 05560 Vars St. Marcellin, telefoon +33 (0)492 466131.

Refuge de Gève

Nabij Grenoble vind u het dorpje Autrans. In Refuge de Gève kunt u heerlijk bekomen tijdens een aangename vakantie. Refuge de Gève heeft een Størvatt waarmee zij hun gasten extra verwennen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Refuge de Geve, 38880 Autrans, telefoon +33 (0)476 953389, www.refugedegeve.com.


 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.