Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Hottub hout behandelen

De enige reden om het hout van een Størvatt hottub te behandelen zou esthetisch kunnen zijn. Onze Western Red Cedar is van zeer hoge kwaliteit, dus behandeling voor een langere levensduur is niet nodig.  

Esthetiek: Het behouden van de originele kleur van uw hottub is lastig. Al het hout dat buiten staat verkleurd door de invloed van UV, het weer en vuil deeltjes in de buitenlucht. Alle delen van uw hottub waar het water niet komt waar u inzit, kunt u behandelen. Dus ook het hekwerk, vanaf de bovenkant van het bad verder naar boven.


Waarmee een houten hottub behandelen:

Een houten hottub is waterdicht door het uitzetten van het vocht. Het is enorm belangrijk dat het hout kan blijven ademen. Ademende en waterdoorlatende beitsen en oliën zijn daardoor uitermate geschikt voor het behandelen van een houten hottub.


Gewenste kleur van de hottub

De natuurlijk kleur van hout is heel moeilijk in een potje te krijgen, en iedere behandeling heeft kleurstof nodig om te beschermen tegen de bovengenoemde invloeden. Daarom zal bij behandeling de kleur altijd af gaan wijken van het origineel.Om de pure uitstraling te behouden kiezen wij er vaak voor om met een zo blank mogelijke olie te werken en de producten in de showtuin vaker te behandelen.Door meer kleur (in welke tint dan ook) toe te voegen kan iedere hottub de gewenste kleur krijgen.

Voor meer vragen ga naar uw lokale verf specialist.


 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.