Over ons - het ontstaan van de naam Størvatt

Historie

In 1997 is Størvatt gestart met de introductie van houten hottubs van Western Red Cedar vanuit Canada in Nederland en de rest van West-Europa. In het begin alleen vanuit Nederland maar snel opende Størvatt een distributie punt in Frankrijk. Vanaf 1999 worden de houten hottubs van Størvatt geproduceerd vanuit de fabriek van Størvatt in Moergestel, Nederland. Door deze lange ervaring in de productie van houten hottubs, staat Størvatt in Nederland bekend voor de kwaliteit en betrouwbaarheid. Sinds 2012 is Størvatt in Frankrijk een zelfstandige onderneming maar ook Størvatt Frankrijk heeft kunnen profiteren van de lange ontwikkeling die gestart is in Moergestel.  

Uitbreiding van het assortiment

Størvatt is gestart met de productie van houtgestookte hottubs van Western Red Cedar met geïntegreede houtkachel. Gedurende de jaren heeft Størvatt de productie verbeterd en uitgebreid.

  • rond 2008 introduceerde Størvatt  de eerste houten hottub elektrisch verwarmd. Sinds 2014  wordt deze Størvatt hottub elektrisch verwarmd bestuurd, verwarmd en gefilterd door dezelfde technische installatie gebruikt in spa's van bekende merken zoals Jacuzzi, SunSpa. Het grote verschil is de beleving en de uitstraling van een authentieke houten hottub van Western Red Cedar in plaats van een "plastic bak". .
  • rond 2010 heeft Størvatt onder haar eigen merk de zwembadverwarming op hout op de markt gebracht. Deze kachel kan ook uitstekend als verwarming van een houtgestookte hottub worden gebruikt.  
Copyright © 2020 Storvatt. Alle rechten voorbehouden.