Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Geschiedenis van Størvatt

In 1997 introduceerde Størvatt Nederland vanuit Canada een nieuw product voor de West-Europeese markt: de houten hottub. Een jaar later zijn in de hitserie Big Brother de houten hottubs van Storvatt te zien als ontspanningsplek voor de deelnemers. Mooie beelden hiervan uit Nederland en Duitsland trekken grote aandacht.

Størvatt zocht vervolgens een partner in Nederland voor de productie en in 1999 (tot op heden) start de productie van de baden in onze fabriek in Moergestel. Hierdoor wordt de kwaliteit, betrouwbaarheid en leversnelheid naar een hoger niveau getild. In 2004 gaat alle werkzaamheden van Størvatt over naar Moergestel. Vervolgens voegen meerdere dealers in diverse Europese landen onze baden toe aan hun assortiment.

Størvatt blijft bezig producten te ontwikkelen. In 2010 gaat Størvatt van start met de ontwikkeling van het elektrisch verwarmde Storvatt: een authentiek houten bad met het gemak van een moderne Spa. Binnen een jaar wordt het eerste exemplaar geplaatst.

In 2011 wordt ons assortiment compleet met de eigen saunalijn naar eigen uniek Størvatt concept en later in 2014 de Saunabarrel by Storvatt.

Als eerste en nog steeds actieve producent van houten hottubs in Nederland heeft Størvatt zich bewezen als een betrouwbare leverancier voor particulieren en zakelijke klanten.

 


 

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.