Bel ons op 013-513 4713

Iets bestellen? Ga naar storvattshop.com

Hout neemt een prominente plaats in, in uw tuin voor vlonders, tafels, stoelen schuttingen etc. Dus ook een houten hottub zal perfect in uw tuin staan.

Hout en met name Western Red Cedar heeft een lange levensduur, past bij de uitstraling van de tuin, reageert mooi op de seizoenen, is stevig etc.
De laatste jaren zien we een trend van aanbieders van kunststof hottubs. 
Størvatt kiest bewust voor houten hottubs omdat:

  • Hout natuurlijk is; verantwoorde houtkap heeft geen negatieve invloed op het milieu. Kunststof is (vaak) een olie gebaseerd product, wat niet afgebroken wordt door de natuur 
  • Hout heeft een klassieke uitstraling en met verf of olie kan hout er snel weer mooi uitzien. Kunststof hottubs worden vaak “mooier” gemaakt door hout aan de buitenkant er tegen te zetten. Dit zal op termijn problemen geven tussen het hout en het kunststof kan vocht komen. Door gebrek aan ventilatie zal dit niet drogen. Met als gevolg rotting van het hout en lelijke plekken op het bad na verloop van tijd.
  • Levensduur, de originele Størvatt hottubs zijn gemaakt uit Western Red Cedar. De lange levensduur van ca. 20 jaar onderschrijven wij door maar liefst 5 jaar garantie te geven.

Bezoekt u een van onze wederverkopers of onze showroom in Moergestel. Wij laten u zien hoe wij voor u het onderscheid maken!

Bekijk hier de filmpjes die u een indruk zullen geven van onze hottubs:

Volg ons

facebook hovertwitter2 hoverinstagram hover

Adres

Størvatt
Stokeind 2a
5066XA Moergestel
Tel: 013-513 4713
Info@storvatt .com
© Størvatt since 1997 Alle rechten voorbehouden.